KÖZÖSSÉG

KAPCSOLAT ÉS SZERZŐI JOGOK

Az oldalon található írások és fotók a Malackaraj szerzőinek tulajdonát képezik. Tilos ezek bármilyen formában újraközlése. A forrásmegjelölés sem mentség. Ne lopj, mert feletetünk a disznókkal! Péter Anna

Elköltöztünk

2012.04.01. 07:00 :: Péter Anna

Malackaraj felnőtt.

Elértük azt, amiért született a Malackaraj, nem csak formájában, de a megjelentetett tartalom mennyiségében, és kidolgozottságában is megközelítjük az elvárásaimat, végre lehetőségünk van nem csak bevállalósságban, és ötletekkel, hanem alaposságban és mélyre ásásban is az élre törni. Naponta többször (6! úristen, hat!szor) frissülő, az eddiginél is meghatározóbb online gasztromagazin leszünk, és a blogot megtartjuk játszótérnek.

Az áprilisi újraindulástól kezdve napról-napra kielégítjük azokat is, akik a receptek, azokat is, akik az ökörködés miatt járnak ide. Megszűnik a mikor lesz már szó bizonyos témakörről égető kérdése, hiszen rovataink hetente többször frissülnek. A legnagyobb alapossággal, de az eddig megszokott stílusban foglalkozunk majd a gasztronómiához köthető ünnepeinkkel, minden piacra kerülő alapanyaggal, a fokhagymától egészen a marinált belugafaszig, minden konyhában használatos eszközzel, a késektől a láncfűrészekig.

A politikai és közéleti vonalat folytatjuk, és felpörgetjük a teszt rovatot, hiszen a tányérunkra kerülő ételek minőségét és árát törvények, szabályok és rendeletek befolyásolják, de a választás két termék között még a miénk, ebben kiemelten fogunk segíteni olvasóinknak.

Amin nem változtatunk, az a csípős hangvétel, a jó írások, a független vélemény, a radikális újítások, a jó ár-érték arányú, egészséges termékek, ételek és alapanyagok keresése, bemutatása, és az olvasók érdekeinek, igényeinek alávetett tartalom szolgáltatása. És a képanyag, a képanyag végre szép, nagyon szép.

Sokakban felmerülhet, most valami véget ért. Nem, most kezdődik csak igazán, ettől függetlenül ma is harkályozzanak úgy, mintha nem lenne holnap!

Addig is maradjanak velünk a Facebookon, ott követhetik pontosan az eseményeket, de az újraindulásról máshonnan is hallani fognak, eskü.

Edit: origo.hu/tafelspicc és malackaraj.postr.hu

csók 

803 komment

süti beállítások módosítása